063 482 5734

Ласкаво просимо до NIVKIDENT

“NIVKIDENT” – сучасна клініка, що використовує для лікування новітні технології, обладнання та медпрепарати. Ми працюємо над усмішками клієнтів з 2016-го року і вже встигли  напрацювати відмінну репутацію. Наше добре ім’я – це результат натхненної і відданої праці професіоналів своєї справи. Наші фахівці надають висококваліфіковану стоматологічну допомогу як дорослому, так і дитячому населенню.

Записатись на консультацію

Ціни & послуги

Ми поєднали найвищу якість та оптимальну ціну, аби здорові зуби були доступні для кожного. Професіоналізм та турбота про пацієнта - ось що важливо для нас!

Терапевтична стоматологія

Терапевтична стоматологія – один із найважливіших напрямків у стоматології. Його можна назвати навіть першочерговим, адже саме з огляду стоматологом-терапевтом починається візит пацієнта до стоматологічної клініки. Стоматолог-терапевт оцінює стан зубів та ротової порожнини, діагностує проблемні зони і розробляє подальший план лікування, до якого за необхідності можуть долучатися фахівці інших галузей.

Стоматологи-терапевти клініки «НивкиДент» спираються на сучасні протоколи терапевтичного лікування, використовують новітні технології: мікроскоп, ендомотор, апекслокатор, систему коффердам для ізоляції зубів під час лікування, якісні сертифіковані пломбувальні матеріали.

Все це гарантує вам ефективне, точне і безболісне вирішення наявних стоматологічних проблем.


Огляд + консультація (до 15 хв.) 200 грн.
Рентген знімок 100 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
Анестезія інфільтраційна 250 грн.
⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
Постановка кофердама 250 грн.
Пломба із фотополімерного матеріалу Estelite : поверхневий карієс 1 600 грн.
Пломба із фотополімерного матеріалу Estelite: середній карієс 1 900 грн.
Пломба із фотополімерного матеріалу Estelite : глибокий карієс 2 000 грн.
Відновлення зуба фотополімерним матеріалом після лікування каналів 2 500 грн.
Відновлення стінок зуба при ендолікуванні 550 грн.
Механічна та антисептична обробка 1-го каналу зуба машинними інструментами (під мікроскопом)⠀ 900 грн.
Розпломбування 1-го кореневого каналу (під мікроскопом) 1 200 грн.
Постійне пломбування 1-го кореневого каналу (під мікроскопом) 550 грн.
Тимчасове пломбування 1-го кореневого каналу кальцієвмісною пастою⠀⠀ 200 грн.
Вилучення анкерного штифта 800 грн.
Закриття перфорації під мікроскопом 1 500 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
Тимчасова пломба (дентин паста) 200 грн.
Тимчасова пломба з фотополімерного матеріалу 400 грн.
Комплексна професійна гігієна порожнини рота (УЗ + air flow карбонат кальцію (СаСО2)верхня+нижня щелепи) 1 800 грн.
Детальніше про профілактичні чистки зубів у клініці NIVKIDENT

https://nivkident.kiev.ua/teeth-cleaning/


Завдання стоматолога-терапевта – повернути здоров’я зубам  і естетичний вигляд вашій посмішці без хірургічного втручання. Можливості стоматологічної терапії в нашій клініці “NIVKIDENT” широкі, і охоплюють усі необхідні сучасні методи усунення проблем зубів і ротової порожнини.

Зокрема, лікарі в нашій клініці успішно усувають одну з найпоширеніших проблем в стоматології і при цьому одну з найпоширеніших хвороб людини – карієс. Це процес демінералізації твердих тканин зуба. Говорячи простими словами, це утворення в зубі отворів, що без лікування будуть прогресувати. Зуби, вражені карієсом, необхідно лікувати. Ця процедура у нашій клініці – абсолютно безболісна, адже проводиться з використанням якісної сучасної анестезії. Пломби, встановлені нашими стоматологами-терапевтами, – якісні і надійні, і забезпечать повну герметичність і відсутність болю в подальшому.

Також наші фахівці нерідко зіштовхуються в роботі з пульпітом – запущеною стадією карієсу, коли діагностується запалення судинно-нервового пучка зуба(пульпи) , і періодонтитом. Ці стани інколи супроводжуються сильним больовим синдромом. Наші лікарі володіють професійними навичками для усунення цієї стоматологічної проблеми. Зокрема, чудово зарекомендував себе на практиці такий метод, як лікування каналів під мікроскопом. Також у клініці широко використовується пломбування каналів зуба гарячою гутаперчею. Цей метод в стоматології вважається не лише сучасним, а й найбільш ефективним методом герметизації.

Можливості терапевтичної стоматології у клініці “NIVKIDENT” гарантовано допоможуть вам повернути смак до життя, не затьмарений зубним болем.

 

Ортопедична стоматологія

На сьогоднішній день ортопедична стоматологія є однією з найбільш актуальних послуг серед пацієнтів. Ортопедична стоматологія – це галузь стоматології, яка займається протезуванням зубів з використанням спеціальних методик.

 

Мета протезування – відновлення цілісності зубного ряду. У нашій клініці “NIVKIDENT ” для відновлення зубного ряду використовують коронки, вініри, протези (як зйомні, так і незйомні). Окремо треба виділити безметалеве протезування. Його можна назвати справжнім проривом в галузі стоматології. Це альтернатива металевому протезуванню – досконаліший, безпечніший та ефективніший спосіб. Серед переваг безметалевого протезування – уникнення алергічних реакцій та зразкова естетичність (можливість досягнути ефекту абсолютної ідентичності штучного і справжнього зубів).

 

Протезування, виконане фахівцями нашої клініки, передбачає довготривалість, естетичність, надійність і стабільність. Протезування може бути як тимчасовим, так і постійним. Лікар-ортопед працює у тісному контакті з іншими спеціалістами: зубним техніком, імплантологом, ортодонтом, терапевтом і хірургом. Така співпраця забезпечує якнайкращий результат кожному пацієнту, що звернувся до нашої клініки. Після проведення індивідуальної діагностики та визначення тактики подальших дій стоматолог-ортопед підбере оптимальну схему лікування саме для вас. Головне – ми гарантуємо, що в роботі користуватимемося лише сучасними матеріалами та обладнанням, що забезпечить якнайкращий результат.

Складання комплексного плану лікування лікарем-ортопедом + аналіз КТ 600
С- силіконовий відбиток 400
Відбиток А-силіконом 500
Металокерамічна коронка *(під ключ, преміум лабораторія) 6 300
Безметалева прес-керамічна коронка *(під ключ, преміум лабораторія) 9 200
Коронка з діоксиду цирконія *(під ключ, преміум лабораторія) 9 200
Вінір з діоксиду цирконію *(під ключ, преміум лабораторія) 9 900
Вінір Е-мах*(під ключ, преміум лабораторія) 10000
Тимчасова коронка (швидкотвердіюча пластмаса) 700
Культьова вкладка 1500
Повний знімний протез акриловий на одну щелепу 6 000
Частково знімний протез акриловий 4 500
Бюгельний протез на кламерах 8 000
Цифрове сканування 2 щелеп 1200
* У вартість виготовлення коронки входить: обробка зуба, виготовлення тимчасової коронки, виготовлення постійної конструкції та фіксація.

Хірургічна стоматологія

Стоматологічна допомога досить часто не може обійтися без втручань хірурга-стоматолога. Природньо, що такі маніпуляції інколи викликають у пацієнтів тривогу і страх через можливий біль. Однак, у нашій клініці “NIVKIDENT ” працюють досвідчені і висококваліфіковані хірурги, які за необхідності виконають хірургічні втручання без болю та будь-якого дискомфорту, адже застосовують новітні методики та використовують сучасні і ефективні знеболювальні препарати.

Видалення постійного зуба однокореневого *під ключ 1000 грн.
Видалення постійного зуба багатокореневого *під ключ 1 700 грн.
Видалення зуба «мудрості» *під ключ 2 400 грн.
Видалення зуба «мудрості» (ускладнене) *під ключ 2 900 грн.
Видалення зуба «мудрості» (атипове) *під ключ 3 500 грн.
Розкриття та дренування субперіостального абсцесу 600 грн.
Лікування альвеоліту (промивання рани, кюретаж) 500 грн.
Пластика вуздечки + накладання швів 2 500 грн.
Синусліфтинг (без остеозамінників) - закритим методом 6 000 грн.
Синусліфтинг (без остеозамінників) відкритим методом 12 000 грн.
* У вартість входить: видалення, ревізія та очищення кісткової лунки, використання кровоспинної губки, накладання швів.
Перш за все слід зауважити, що наші спеціалісти вдаються до хірургічних втручань лише у крайньому випадку, насамперед намагаючись зробити все можливе, щоб зберегти ваші зуби. Однак, існує ряд станів і захворювань, коли обійтися без допомоги лікаря-хірурга неможливо.

Огляд і лікування у лікаря-хірурга необхідні не лише у випадку настання невідкладного стану. Нерідко, у стоматолога доводиться видаляти зуб, що не піддається лікуванню.Фахівці нашої клініки абсолютно безболісно і в максимально комфортних умовах позбавлять вас від проблемного зуба. Після завершення операції з (екстракції) видалення зуба ви отримаєте необхідні призначення, які пояснять вам, як поводити себе після хірургічного втручання, і які препарати необхідно приймати (за необхідності). Ще одна проблема, з якою ви можете звернутися до наших фахівців-хірургів – це «зуби мудрості». Якщо вони неправильно закладені, то, прорізаючись, можуть завдавати незручності, зміщувати сусідні, здорові зуби. У такому випадку над вашою посмішкою працюватимуть два спеціалісти: хірург та ортодонт.

Спеціалісти нашої клініки також якісно і професійно встановлюють імплантати, що є основою для штучних зубів.

Звертайтеся до нашої клініки “NIVKIDENT”- і ви будете позбавлені патологічних процесів у порожнині рота. Ми гарантуємо вам індивідуальний підхід, уважне ставлення, дієве знеболення, а значить – мінімізацію стресу і дискомфорту від відвідування лікаря.

 

Ортодонтична стоматологія

Останнім часом можна відмітити більшу увагу з боку пацієнтів до проблем порушення прикусу і жувальних функцій щелепи. Зубні і щелепні аномалії діагностують у дітей, підлітків і дорослих. Через порушення зубного ряду зуби важко піддаються гігієнічним процедурам, більше наражаються на ризик розвитку різних захворювань (карієсу, пульпіту і, як наслідок, – періодонтиту), а також можуть викликати додаткові навантаження щелепно-лицьових м’язів при жуванні, що призводить до головного болю та інших проблем в організмі людини. Зокрема, страждають і можуть боліти суглоби.

Вивченням даних аномалій, діагностикою та методами їх усунення займається така галузь стоматології, як ортодонтія. Лікарі-ортодонти в нашій клініці “NIVKIDENT” допоможуть відновити зубний ряд. Для цього використовуються різні методи: установка брекетів або знімних апаратів, при необхідності–хірургічне лікування.

Фахівці нашої клініки, за допомогою передових технологій у сфері ортодонтії, усувають дефекти щелепи та відновлюють прикус. Спочатку проводиться повна діагностика з використанням рентгенологічного обстеження. За його результатами лікар рекомендує оптимальний метод лікування, що підійде для конкретного пацієнта.

Лікування такої проблеми, як правило, здійснюється з допомогою спеціальних конструкцій, що встановлюються в ротову порожнину. За їх допомогою змінюється положення зубів у зубному ряді, при цьому нормалізується робота жувальних м`язів та розвиток щелепної кістки. Сучасна ортодонтія має в своєму розпорядженні всі необхідні конструкції для виправлення прикусу: брекет-системи, капи, ретейнери, LM-активатори тощо. Усі ці засоби активно використовуються в нашій клініці.

Пройшовши лікування у нашій клініці, ви отримаєте чудову посмішку, впевненість у собі, відновите функціональність і правильне анатомічне положення зубів. Наша клініка “NIVKIDENT” використовує передові технології і йде в ногу з розвитком медицини.

Консультація ортодонта первинна 450 грн.
Зняття відбитків альгінатом 1-на щелепа 300 грн.
Зняття відбитків С-силікон 1-на щелепа 350 грн.
Зняття відбитків А-силікон 1-на щелепа 500 грн.
Виготовлення діагностичних моделей 600 грн.
Знімний ортодонтичний апарат 1-ша категорія 5 000 грн.
⠀⠀
Знімний ортодонтичний апарат 2-га категорія 6 200 грн
Знімний ортодонтичний апарат 3-тя категорія 7 700 грн.
Незнімний ортодонтичний апарат 1-ша категорія 6 500 грн.
Незнімний ортодонтичний апарат 2-га категорія 7 500 грн.
Незнімний ортодонтичний апарат 3-тя категорія 11 000 грн.
Фіксація металевої брекет-системи 1-ша категорія⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 13 500 грн.
Фіксація металевої брекет-системи 2-га категорія 18 500 грн.
Фіксація керамічної брекет-системи 1-ша категорія 20 000 грн.
Встановлення/заміна еластичних лігатур 1 щелепа ⠀ ⠀ 300 грн.
Встановлення/заміна дротяних лігатур 1 щелепа 350 грн.
Незнімний дротовий ретейнер 1-на щелепа 2 000 грн.
Знімний каповий ретейнер 1-на щелепа 2 200 грн.
Елайнери 1-на щелепа 3 500 грн.

Естетична стоматологія

Незважаючи на дотримання всіх гігієнічних процедур і догляду за ротовою порожниною,наші пацієнти зіштовхуються з тим, що зуби з часом темнішають і змінюють колір. Усмішку стає важко назвати білосніжною і привабливою. Для вирішення цієї неприємної проблеми наша клініка “NIVKIDENT”пропонує провести процедуру відбілювання зубів. Ця проста у виконанні техніка дозволяє отримати сліпучо-білу посмішку і вражати оточуючих красою і здоровим виглядом.

Фахівці нашої клініки проводять відбілювання якісними матеріалами та виключно з використанням найновіших технологій. Насамперед це світлове та лазерне відбілювання. Світлове відбілювання проводиться за допомогою лампи, що випромінює ультрафіолет, який впливає на попередньо нанесений на емаль гель. Останній, в свою чергу, за допомогою хімічної реакції освітлює емаль. До переваг цього методу можна віднести його безболісність, і те, що ефект від процедури тримається не один рік. Лазерне відбілювання проводиться наступним чином: спочатку на зубну емаль наноситься спеціальний відбілюючий гель, а потім лікар активує його за допомогою лазерного променя, обробляючи лазером кожен зуб протягом 1 – 2 хвилин. У середньому вся процедура займає близько 20 хвилин, за необхідності через деякий час її можна повторити. Обидва методи є ефективними і сучасними.

Також у нашій клініці застосовують такий метод, як професійна гігієна зубів за допомогою ультразвуку,Air-flow. Вона проводиться за допомогою спеціального обладнання, безпечно і безболісно.

Фахівці “NIVKIDENT” визначають за допомогою діагностики, чи немає протипоказань для проведення даної процедури, і, при отриманні позитивних результатів обстеження, беруться до чищення. Вартість процедури визначається індивідуально і може залежати від ряду факторів.

Естетична стоматологія – це поєднання мистецтва, науки, стилю та найвищого професіоналізму для створення індивідуального та неповторного образу кожному клієнту. Усе це, наші спеціалісти забезпечуватимуть вам, якщо ви довірите нам свої зуби. Пам’ятайте, що білі зуби – це ознака молодості, впевненості і стилю, і звертайтеся до наших професіоналів.

Відбілювання зубів системою MAGIC SMILE — безпечна та комплексна система відбілювання зубів (верхня та нижня щелепа)⠀ ⠀ 3 500 грн.
⠀⠀⠀

Імплантація зубів

Що таке Імплантація?

Імплантація це найкращий та сучасний метод відновлення втраченого зуба, не пошкоджуючи сусідніх!
Імплантація передбачає встановлення титанового аналогу кореня в кісткову тканину щелепи, з подальшою остеоінтеграцією (тобто зрощення імплантату з кісткою), після чого відновлюється коронкова частина металокерамічною або безметалевою коронкою.

Встановлення імпланту Neodent *(під ключ) 14 800 грн.
Встановлення імплантату MegaGen (Корея) *(під ключ) 14 800 грн.
⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
Встановлення імплантату Strauman, BLT SLActive (Швейцарія) 21 000 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
Встановлення формувача ясен 3 000 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
Мультиюнит 4 000 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
Мультиюніт (Straumann) 6 000 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
Суцільнокерамічна коронка на імплантаті + абатмент *(під ключ, преміум лабораторія) 13 900 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
Коронка з діоксиду цирконію на імплантаті + абатмент *(під ключ, преміум лабораторія) 13 900 грн.
⠀⠀ ⠀⠀
* У вартість встановлення імплантату входить: ціна за імплантат, анестезія, процес встановлення, накладання швів.
⠀⠀ ⠀⠀
* У вартість виготовлення коронки на імплантаті входить: абатмент, платформа, виготовлення постійної конструкції та фіксація.
Детальніше про імплантацію в NIVKIDENT   https://nivkident.kiev.ua/implantation-benefits/

Чому важливо відновити втрачений зуб?
Організм не має зайвих деталей. Все працює як складний єдиний злагоджений механізм. Звідси і походить назва зубо-щелепна система. Тобто це система, в якій зуби, щелепа, м’язи та суглоб виконують одну основну функцію – жування. Втрата одного зуба призводить до нахилів сусідніх зубів, атрофії кісткової тканини, зменшення об’єму м’яких тканин, посилене стирання суглоба та підвищення тонусу м’язів.
Нахил зубів часто провокує виникнення карієсу між зубами або під яснами, а також сприяє скупченню нальоту та зубного каменю, що провокує виникнення хвороб пародонту (пародонтит).
Тривала відсутність зубів призводить до гірших умов для імплантації зубів. Тому що кістка атрофуються: зменшується висота та ширина альвеолярного гребня, кістка стає пористою. Ось чому гаяти час для імплантації не потрібно.

Що робити коли кістка атрофувалась?
Для того, щоб відновити зуб в умовах, коли кісткової тканини недостатньо, існує кілька кісткових операцій для відновлення її висоти і ширини. Основною проблемою на верхній щелепі є близькість верхньощелепної гайморової пазухи, а на нижній щелепі близькість нижньощелепного нерва.
Одна з таких операцій називається синус ліфтинг на верхній щелепі ( збільшення кісткової тканини за рахунок зменшення об’єму гайморової пазухи). Існують також операції з підсадки штучної кісткової тканини або з власної ( аутотрансплантація).

Чи буду я відчувати, що це не мій зуб?
Ні, імплантат повністю імітує живий зуб. Відрізнити імплантат від живого зубу можливо тільки за допомогою рентгенологічного дослідження. Зовні імплантат покривають коронкою, яка повністю відповідає анатомії звичайного зуба. Догляд за імплантом такий самий як за звичайним зубом. Огляд у хірурга проводиться один раз на рік. Слугує такий зуб більше 20 років.

В клініці Nivkident лікар-хірург-імплантолог допоможе обрати вам відповідний імплантат для вашої індивідуальної клінічної ситуації.
В нашій клініці проводиться імплантація будь-якої складності, а також
операції для відновлення об’єму кісткової тканини. Все виконується в стерильних умовах та контролюється рентгенологічним дослідженням.

 

 

Пародонтологія

Пародонтологія це напрямок в стоматології, яка займається захворюванням ясен. Якщо у вас є кровоточивість ясен після чистки зубів або після приймання твердої їжі, неприємний запах з рота, рухомість зубів, твердий зубний наліт або м’який пігментований наліт, опущення або навпаки збільшення в об’ємі ясен, зміна їх кольору (почервоніння) – потрібно негайно звернутися за консультацією до пародонтолога.

Найзагрозливіше захворювання з яким має справу пародонтолог є пародонтит.
Пародонтит це захворювання не тільки ясен, але й кісткової тканини та зв’язки зуба. Основною причиною пародонтиту являється патологічна мікрофлора, яка мешкає у зубному нальоті та зубному камені. Мікрофлора руйнує ясна, зв’язку зуба та кісткову тканину навколо зуба, що спричиняє рухомість зуба, а в подальшому його випадіння. Основна проблема в тому, що кістка руйнується швидше ніж руйнуються ясна. Пацієнт може довго не знати про своє захворювання і прийти до стоматолога запізно. Під яснами утворюється простір ( пародонтальні кишені), в якому продовжує накопичуватися зубний камінь, що призводить до погіршення стану. Чим більше зубного каменю, тим більша кількість мікрофлори.
Помилкою у лікування пародонтиту є неусунення головної причини : нальоту та каменю. Часто пацієнти полощуть ротову порожнину антисептиками , вживають антибіотики, використовують аплікації та мазі, чим не допомагають у вирішенні проблеми, а тільки гають час.

Основними методами лікування є скейлінг та root planing: тобто зняття зубного каменю та нальоту, а після полірування коренів зубів, для того щоб більше наліт не з’являвся.
Немаловажливим фактором являється якість домашнього догляду за зубами, саме використання зубної щітки, пасти, ополіскувачів, флосу, зубних йоршиків та іригатора. Все це розповість пародонтолог на уроці догляду за зубами після лікування.

Пародонтолог в клініці Nivkident володіє методами не тільки консервативного лікування, а й хірургічним, для того щоб забезпечити максимально ефективний та стійкий результат у майбутньому.
У своєму арсеналі він використовує від звичайної чистки, до періочистки, а також метод відкритого та закритого кюретажу коренів.
Будьте впевнені, що ваші ясна знаходяться у кваліфікованих руках.

 

Періо-чистка 1 рівень (1 щелепа) (SRP+AirFlow+полірувальна паста) 1 500 грн.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Періо-чистка 2 рівень (1 щелепа) (SRP+AirFlow+полірувальна паста) 2 000 грн.
Періо-чистка 3 рівень (1 щелепа) (SRP+AirFlow+полірувальна паста) 2 500 грн.
Періо-чистка (сегменту 4-6 зубів) (SRP+AirFlow+полірувальна паста) 1 250 грн.
Хірургічне лікування пародонтиту 1-го міжзубного проміжку 1 250 грн.
Хірургічне подовження клінічної коронки 1 500 грн.
Хірургічне закриття рецесії (1 зуба) 2 500 грн.
Забір ауто трансплантату 1 100 грн.
Пересадка епітеліального трансплантату (1 міжзубний проміжок) 2 000 грн.
М’якотканинна аугментація (трансплантація сполучнотканинного трансплантату) 2 500 грн.
Естетична пластика ясен фронтальної ділянки 1 ступеню 5 000 грн.
Естетична пластика ясен фронтальної ділянки 2 ступеню 7 000 грн.
Естетична пластика ясен фронтальної ділянки 3 ступеню 9 000 грн.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Знайомтесь, наші лікарі

Довіривши свої посмішки фахівцям нашої клініки, ви можете бути абсолютно впевнені в високому рівні обслуговування. У нас працюють висококваліфіковані лікарі-стоматологи, що постійно підвищують свій професійний рівень на різних курсах і семінарах.

Хомик Михайло Володимирович

Хомик Михайло Володимирович

Хомик Михайло Володимирович

Лікар - стоматолог-терапевт-ендодонтист;
6 років досвіду роботи;

Закінчив у 2016 році Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Дворічний курс інтернатури проходив у
НМАПО імені П. Л. Шупика.
Вдосконалював свої знаття та вміння на курсах у провідних лекторів України.

Основний напрямок роботи: ендодонтичне лікування під мікроскопом , реставрації передніх та бокових зубів.

Закрити

Хомик Михайло Володимирович

Лікар - стоматолог-терапевт-ендодонтист
Ветлужських Валентин Олександрович

Ветлужських Валентин Олександрович

Ветлужських Валентин Олександрович - лікар стоматолог-хірург-імплантолог-ортопед закінчив у 2016 році Українську медичну академію за спеціальністю "стоматологія".

6 років досвіду роботи;

Лікар спеціалізується на видаленні зубів будь-якої складності, кісткових пластиках та м’якотканинних аугментаціях. Встановлює імплантати систем Straumann, Megagen, Neodent, Osstem. Проводить операції уві сні.

Спеціаліст встановлює імплантати по навігаційним шаблонам, які сам розробляє у програмах за результатами КТ досліджень. Валентин Олександрович знає що робити у випадках недостатньої кількості кістки та запропонує оптимальний вихід із ситуації.

Закрити

Ветлужських Валентин Олександрович

Лікар - стоматолог-хірург-імплантолог, ортопед
Краснокутська Оксана Олексіївна

Краснокутська Оксана Олексіївна

Краснокутська Оксана Олексіївна - лікар - стоматолог-ортопед;

Досвід роботи: 8 років;

Освіта:
з 2009 по 2014 - Українська медична стоматологічна академія Стоматологія, Полтава ,
з 2014 по 2016 - Харківський національний медичний університет, Стоматологія, Харків;

Оксана Олексіївна вільно володіє сучасними методами протезування та відновлення естетики та функції, займається мікропротезуванням: керамічні вкладки, накладки, вініри, безметалеві коронки, протезує на імлантах. Лікар впевнено працює у взаємодії з іншими профільними спеціалістами такими, як терапевт, ендодонтист, хірург, ортодонт, пародонтолог.

Закрити

Краснокутська Оксана Олексіївна

Лікар - стоматолог-ортопед

Савоста Аліна Петрівна

Лікар - стоматолог
Товченко Аліна Ігорівна

Товченко Аліна Ігорівна

Товченко Аліна Ігорівна - лікар - стоматолог-ортодонт;

Досвід роботи 6 років;

У 2010 році закінчила з відзнакою Міжнародний Медичний Коледж;

У 2016 році закінчила Національний медичний університет ім.О.О Богомольця;

Лікар спеціалізується на лікуванні аномалій прикусу у дітей та дорослих за допомогою знімних та незнімних апаратів і брекет систем, лікування патологій скронево-нижньощелепного суглоба, а також ортодонтичною підготовкою до імплантації та протезування.

Постійно вдосконалює знання та професійні навики у провідних лекторів України!

Закрити

Товченко Аліна Ігорівна

Лікар - стоматолог-ортодонт
Леоненко Яна Олегівна

Леоненко Яна Олегівна

Леоненко Яна Олегівна - лікар стоматолог - терапевт-ендодонтист закінчила у 2014 році Національний медичний університет імені О.О. Богомольця в м. Києві.

7 років досвіду роботи;

В основному займається лікуванням та переліковунням каналів під мікроскопом, а також реставрацією зубів.

Принцип роботи лікаря: бути уважним до деталей та отримувати задоволення від гарно виконаної роботи.

Займає посаду директора клініки, являється розробником даного сайту, обожнює фотографію, отримує задоволення від книг на тему психології, а також закохана у подорожі.

Закрити

Леоненко Яна Олегівна

Директор клініки

Чому обирають нас?

Підвищена безпека лікування зубів під час коронавірусу: використовуємо тільки стерильні матеріали, якісні дезинфікуючі розчини, вакуумне автоклавування

1

10 років
досвіду роботи, працюємо тільки з сертифікованими європейськими та американськими матеріалами

2

Даємо гарантії на всі види виконаних робіт від 6 до 24 місяців, безкоштовний профілактичний огляд для наших пацієнтів

3

Індивідуальний підхід до кожного пацієнта: ведемо фотофіксацію роботи, залучаємо всіх необхідних спеціалістів, наперед прораховуємо фінансовий план лікування

4

Лікуємо зуби без болю, маємо сучасне оснащення, лікуємо канали за допомогою стоматологічного мікроскопа, маємо радіовізіограф, що дозволяє робити рентген-знімки зубів вагітним

5

Гнучка система оплати, можливий розрахунок усіма видами банківських карток, працюємо з провідними страховими компаніями

6

Дентальна імплантація в NivkiDent!

Втрата зубів може впливати на вашу якість життя та самопочуття. Ми пропонуємо послуги імплантації зубів, які допоможуть вам повернути естетику, функціональність зубів та впевненість у собі.

Чому обирають нас?

  • Досвідчені фахівці: Наша команда лікарів має багаторічний досвід і високу кваліфікацію у проведенні імплантації зубів.
  • Сучасні технології: Ми використовуємо передові технології і високоякісні матеріали для досягнення найкращих результатів.
  • Індивідуальний підхід: Кожен пацієнт унікальний, тому ми розробляємо індивідуальний план лікування, який враховує Ваші потреби та бюджет.
  • Комфорт та безпека: Ми робимо процес імплантації комфортним та безпечним для Вас!
Детальніше

Вінір - секрет голлівудської усмішки!

Вініри — це не тільки стоматологічна процедура, але і справжня мистецька трансформація посмішки, яка здатна змінити життя пацієнта.

Навіщо потрібні вініри? Які переваги мають вініри порівняно з іншими методами відновлення зубів? Скільки часу потрібно на їх виготовлення? Які обмеження або ризики пов'язані з встановленням вінірів?

У нашій статті ми розкриємо всю сутність цієї процедури, відкриємо перед вами таємниці вінірів та покажемо, як вони можуть стати справжнім секретом голлівудської посмішки.

Читати

Лікування зубів під мікроскопом

Ваша усмішка - це ваша візитна картка, і ми робимо все можливе, щоб забезпечити вам найкращий догляд за вашими зубами. Наша клініка пропонує лікування зубів під мікроскопом, щоб забезпечити точність, ефективність і комфорт усім нашим пацієнтам.

Переваги лікування зубів під мікроскопом:

  • Точність і мінімальна інвазія: Наші лікарі використовують мікроскоп для діагностики та лікування навіть найдрібніших проблем з зубами. Це дозволяє зберегти якнайбільше здорової тканини та забезпечити мінімальний дискомфорт для пацієнтів.
  • Підвищена якість роботи: Мікроскоп надає нашим лікарям можливість бачити деталі, які є невидимими за звичайних умов, що дозволяє виконувати лікування на найвищому рівні.
Детальніше

Зуби мудрості: видаляти чи ні?

Де знаходяться зуби мудрості? Які існують проблеми пов'язані із зростанням цих зубів? Що краще: лікувати їх чи видаляти? Чи можна видалити всі зуби мудрості уві сні за один раз? Що робити після видалення зуба?

Важко уявити щось більш непередбачуване та загадкове в нашому тілі, ніж зуби мудрості. Ці зуби, які також відомі як треті моляри, здається, вирішують з'явитися в нашому роті, коли найменше цього чекаємо.
У цій статті ми розглянемо все, що вам потрібно знати про зуби мудрості, від їхнього призначення до методів їх видалення. 

 

Читати

Що таке гранульома зуба?

Причини, симптоми, особливості діагностики та лікування

Що таке гранульома зуба і чому вона виникає?
Чому антибіотики не допомагають у лікуванні? Як зрозуміти, що консервативне лікування допоможе? Як обрати метод лікування?
Лікування гранульоми під мікроскопом. Як лікарі клініки Нивкидент рятують безнадійні зуби?
Скільки коштує лікування кореневих каналів під мікроскопом?
Що буде якщо не лікувати гранульому зуба?

Читати

Створюємо ідеально рівну усмішку!

Ми - клініка NIVKIDENT ставимо перед собою завдання забезпечити комфортний хід ортодонтичного лікування і для досягнення цієї мети ми надаємо індивідуальний підхід кожному клієнту. Це дозволяє нам розробити ефективний план лікування, що відповідає унікальному способу життя кожного пацієнта.

Що таке ортодонтичне лікування?
Які бувають види брекетів і чим вони відрізняються?
Як встановлюють брекети?
Скільки займає лікування брекетами?
Що таке ортодонтичні елайнери?

Читати

Запис на консультацію

    Що говорять про нас наші пацієнти

    Ми дуже пишаємося відгуками, ваші приємні слова говорять про те, що ми рухаємося у правильному напрямку і спонукають нас працювати ще краще!

    Дякую, НивкиДент за врятований зуб! Ситуація була складна, зуб був дуже зруйнований, до того ж мій лікар ніяк не міг знайти 4-ий кореневий канал. Мені запропонували або його видалити, або знайти лікаря, який працює з мікроскопом. І за рекомендацією хірурга я натрапив на Нивкидент.
    Першим етапом в клініці мені знайшли всі канали, зробили лазером пластику ясен.
    Другим етапом запломбували канали.
    Тепер чекаю на свою коронку. Дуже радий, що не довелося видаляти!

    Arthur Kalmykov Київ

    Была на приеме у врача Хомик Николай. Врач сделал качественный осмотр и предложил варианты лечения. Лично у меня случай был самый обычный – поменять старую пломбу + полечить на этом же зубе кариес. Получается две приличных пломбы на 1 зубе. Лечение я делала с уколом, все прошло безболезненно но немного долго. Но врач сделал все аккуратно. Цены как по мне весьма стандартные как для Киева. Мне все понравилось.

    Anna Legro Київ

    Благодарю специалистов клиники за оказанные мне услуги
    Понравилось в клинике абсолютно все – начиная со входа как меня встретила администратор дружественная атмосфера приятный интерьер современное оборудование чистый аккуратный ремонт
    Теперь эта клиника – мой фаворит
    Будем ходить сюда всей семьей

    Валентин Воронин Київ

    Очень приятно осознавать что у нас в стране есть такие профессионалы, очень качественный сервис. Спасибо.

    Constantine Rudskoy Київ

    Лікар Климчак Володимир – спражній профі. Потрапила до нього випадково, але враження – вище усіх похвал. Уважний та емпатичний професіонал. Сервіс та ціни повністю відповідають якості. Бажаю успіхів!

    Вікторія Зинчук Київ